Technoon zondag 20 oktober

technoon_logob

dodecahedron

20 October 2013
From 13:00 to 22:00

@ Mr Wong
Rue de la Vierge Noire 12
1000 Brussels

Technoon laat dit najaar met een nieuw concept een frisse wind waaien door de Brusselse clubscene. Technoon start op zondagmiddag, eindigt voor middernacht en verwent je met kwaliteitstechno van top-dj’s op een perfect geluidsysteem in een positieve club atmosfeer.

‘Headliners Sigha en Peter Van Hoesen geven op zondagnamiddag 20 oktober in de bekende Brusselse club Mr.Wong de aftrap voor de eerste editie van Technoon.

De Londense DJ-producer James Shaw, alias Sigha, die momenteel in Berlijn woont, hecht veel belang aan de atmosfeer van zijn muziek. Sigha staat bekend voor zijn uitgebalanceerde dj-sets waardoor hij geregeld te gast is in de beste clubs ter wereld.

Peter Van Hoesen is sinds 1993 actief in de Brusselse elektronische muziek-scene en verhuisde enkele jaren geleden naar Berlijn waar hij een vaste plaats veroverde binnen de internationale techno scene. Hij speelt geregeld in topclubs als Fabric (London), The Bunker (NYC), Berghain/Panorama Bar (Berlijn), Trouw (Amsterdam) en is resident op het Japanse Labyrinth festival.

Technoon wil daarnaast ook een podium bieden aan Brussels talent. Warm-up dj is A. Brehme, die als jonge twintiger in de Fuse regelmatig het voorprogramma verzorgde voor topnamen als Marcel Dettmann, Blawan en Marcel Fengler.’ (http://fuzz-mag.be/evenement/technoon-presents-sigha-peter-van-hoesen)

Of dit nu een nieuw gegeven is durf ik sterk te betwijfelen. In Antwerpen kenden we reeds de matinee-traditie, die deze zomer verdergezet werd in de Super-Diesel maar goed blijkbaar is Techno uit het nachtleven gekropen en in de matinee-sfeer terecht gekomen. Brussel zet zichzelf terug op de kaart in de techno-scene. Want het zijn hier natuurlijk niet de minsten, en Peter Van Hoesen is natuurlijk mijn persoonlijke held. dat zou iedereen die deze blog een beetje volgt moeten weten. dus … allen op zoek naar mr Wong 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s