Locked Groove wint ‘the breakthrough artist of the year’ in de Red Bull Encyclopedia awards 2012

We hebben Tim van de Meutter in alle gedaantes gevolgd. Pas vanaf zijn laatste project Locked Groove raakte hij uiteindelijk in Engeland bij het illustere Hot Flush label binnen, het label voornamelijk bekend van Scuba en Mount Kimbie. Het was trouwens op de een release van Scuba dat hij het eerst te horen was. (DJ-Kicks met ‘Drowning’)

Tim heeft het vak geleerd bij andere projecten. Bij geen van hen is hij nu nog actief. Toch even vermelden dat hij in zee gegaan is met Matthias Hoogewijs met het DJ-duo Subreachers in de Bass en dubstep-wereld. Daarnaast (of daarna?) was hij actief bij Lush 84 met de Genkse zangeres Aline, dat veel etherischer en ‘deep’ klonk.

Toen hij echter de kans kreeg om bij Hotflush te gaan, heeft hij deze kans met beide handen gegrepen, daar hebben we hem kunnen volgen als een meer techno georienteerde muzikant.

Nu heeft hij dus een bekroning gekregen bij het publiek in deze Red bull Encyclopedia Awards van 2012 als breakthrough artist of the year. proficiat

https://soundcloud.com/lockedgrooves

als je hem aan het werk wil zien kan je best op 15 december naar de Fuse trekken in Brussel. Daar treed hij op met de illustere Joy Orbinson (ondertussen ook deel van Hot Flush) dus het wordt daar een Hot Flush-label night

ook even de facebook-eventpage linken

Stip dit maar aan in je agenda, de wereld is nog niet vergaan hoor 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s