Geen gratis optredens meer in de Vertigo

Bericht van Dago Sondervan inrichter van de fijne optredens in het cafe Vertigo aan de Draakplaats in de Zurenborg in Antwerpen.
————————————————————-

Beste mensen,

Ik heb de vervelende taak om jullie te melden dat het muzikale seizoen in Vertigo volledig wordt afgelast, met onmiddellijke ingang. Wij hebben te horen gekregen dat als er nog 1 klacht binnenkomt bij de politie ivm geluidsoverlast, Vertigo definitief dicht moet !
Daarom gaan we een tijdje sluiten, om Vertigo nog sterker te isoleren, zodat we geluidshinder-klachten kunnen vermijden.
Wij hopen dan ook jullie terug te kunnen begroeten op de optredens in september.
Toch nog een klein dankwoord aan de buurman die een aantal maanden geleden naast een muziekcafe is komen wonen, om het dan, zonder overleg, te verhinderen te doen waar het goed is : mensen samenbrengen, door fijne muziek, gratis aan te bieden aan een brede waaier van de bevolking, waaronder veel buurtbewoners en een kans te bieden aan de vele getalenteerde Antwerpse muzikanten om te kunnen spelen in hun eigen stad,
Wij willen u ook nog melden dat wij verdere akties gaan ondernemen om de wantoestanden i.v.m het voortbestaan van de kleine podia in Antwerpen, niet ongemerkt te laten voorbijgaan.
U hoort nog van ons !!!

Hartelijke groeten,

……………………

sterkte en steun, en sowieso bedankt voor de vele fijne muzikale momenten en de keure aan muzikanten die bij jullie te gast waren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s