Final Countdown Club Silo van onze verslaggever ter plaatse

Pasen dit jaar was een behoorlijk feestweekend. De twee meest opvallende feestjes waren ’17 jaar Fuse’ met Adam Beyer en Vincent Levon en MCDE. Een ‘gewoon’ een feestgebeuren en het Closing weekend in de Club Silo te Leuven die na dit weekend hun deuren sluiten vanwege geluidsoverlast . Een einde van een club dus. Over dit laatste gaat ons verhaal.

Closing Weekend Club Silo

Het feestje van de Closing Weekend van de Silo startte al op vrijdag met de stadsgenoot Raoul Bellemans die zijn Porecelain Tour daar starte (en zijn 20 jaar dj hiermee vierde) en zaterdagnacht de nacht met Apparat. De mensen van de Silo gingen niet zomaar stoppen en zette het feest verder op zondag, met âme en Tomaz, ook een stadsgenoot trouwens. Dat was de paaszondag, terwijl overal in het land paaseieren geraapt werden en paasmissen gezongen werden, en klokken luiden schakelde men in de Club Silo naar hun laatste versnelling. Zij noemde het de Final Countdown.

“Dank u Club Silo 🙂

‘Het werd één van de meest memorabele ochtend – middag -namiddag ooit. Geen inkom moeten betalen, Âme heeft van 9 – 13u een geweldige set gespeeld. Daarna heeft Tomaz nog geknald tot 15u30, de hele club zat vol, en er was een goede ambiance. De sfeer was er een van ‘nog de laatste keer, goed knalle met zen allen, en niemand gaat ons dit feestje afnemen. zeer vreemd om daar te staan als je net wakker bent. De Pierre van de Fuse was er ook maar is even knock out gegaan in de dj booth, maar lang heeft dat niet geduurd, we zagen hem later op de terugweg stond hij aan het station, dus alles was goed. Op het einde werd het stil in de zaal en toen het besef kwam dat het echt helemaal gedaan was, kwam er een dik applaus. It was NICE! Een waardig afscheid van de Club Silo. Maar we zullen je missen.’ 

(naar Laurens)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s