Opnieuw brand in Café Capital

Er is deze namiddag (zaterdag 9 oktober) opnieuw brand uitgebroken in Café Capital. De dancing in het Antwerpse Stadspark werd eind augustus al volledig vernield door een brand. Het vuur was toen aangestoken. Ook nu is sprake van kwaad opzet.
De brand in Café Capital in het Antwerpse Stadspark is inmiddels geblust. Eén ploeg van de brandweer blijft nog ter plaatse om te beletten dat het vuur weer opflakkert. Er zijn geen gewonden gevallen.

Verdacht
“Als er in een reeds uitgebrand pand, waar alle nutsvoorzieningen werden afgekoppeld, opnieuw brand uitbreekt, dan is dat verdacht”, zegt Stef Breesch van de brandweer van Antwerpen. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat het vuur veroorzaakt heeft en of er inderdaad sprake is van brandstichting.

veel rook
Het ging om een uitslaande brand met veel rookontwikkeling. De brandweer probeerde met succes de gebouwen van de aangrenzende groendienst te vrijwaren. ‘ bron de morgen

Iedereen die Cafe Capital gezien heeft na de brand in Augustus, weet dat het moeilijk was om zo’n uitgebrande plek opnieuw in brand te steken. Hoe is het mogelijk!


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s