Nieuwe locatie voor Schwng Klub

Nieuwe locatie voor Schwng Klub
We kregen zonet bericht dat de eerste editie van Schwng club door omstandigheden van locatie veranderd. We laten de organisatie zelf aan het woord:
“Door overmacht op het allerlaatst mogelijke moment treedt er nog een praktische wijziging op voor het eerste toonmoment van Schwng.
Blijkbaar is er plots sprake van een dubbele boeking van de Ritz Building… En hoewel Schwng de locatie eerst had besproken, werd er een alternatief scenario bedacht dat voor alle partijen aanvaardbaar is…
Daarom wijkt Schwng, na rijp beraad, uit naar de top floor van club Versuz, aan de andere oever van de Kanaalkom in Hasselt. We palmen er niet de grote, maar twee kleinere ruimtes in, tot de nok volgeladen met sfeer. Voor alle duidelijkheid: er zijn geen andere events in Versuz die avond, hetgeen maakt dat de locatie enkel en alleen toegankelijk is voor Schwng Klub!
Ook voor ons was dit even slikken, maar uiteindelijk zijn we er stellig van overtuigd dat het open-minded Schwng-publiek ook op deze locatie meer dan aan haar trekken zal komen. Het sfeerbeheer-collectief van b-ALLROOM laten we hun bezieling gewoon 100 meter verderop botvieren, Roger23 en Move D ontbinden hun duivels aan hetzelfde water aan de Kanaalkom en krijgen zelfs het beste en meest intense soundsystem van Limburg en omstreken voorgeschoteld. Open your ears! Uiteindelijk draait het bij Schwng om de mensen, de muziek, de essentie, togetherness….
Want, rest assured, ondanks deze verhuis wordt Pinksteravond ontegensprekelijk Schwng!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s