Techno nr3 @Petrol/ Antwerpen

Het gaat snel met het Techno format bij de Petrol, we zijn al aan nr 3 (en loert nr4 om de hoek? nee blijkbaar niet). Nog steeds organiseert 10 voor 12 deze events, die dit organiseren onder het 10 days of … concept.

10days

de Line up bestaat uit Pantha Du Prince, Agoria, Tomaz, Coupe

http://www.petrolclub.be/agenda/elektropedia-presents-techno-nr3-pantha-du-prince-agoria

“Main room: techno nr 3 ism redbull electropedia.
Horny room: disco & house, italo and editsPantha Du Prince bracht dit jaar zijn derde album uit, de opvolger van Diamond Daze en de cultklassieker This Bliss. En weer blijkt dat hij thuishoort in de nest vreemde eenden in de techno- en minimalbijt. Geen hersenloze technostampers, maar rust, zaligheid en hemelse bekoorlijkheid. Melodieuze melancholie met ingetogen maar funky percussie.
Pantha Du Prince zegt te dansen op de koord van het dualisme cultuur-natuur en techno-folklore, wat de muziek een ongrijpbaar en spookachtig karakter verleent. Maar geen nood: hij verliest zich niet in dit intellectuele spanningsveldblabla: hij klinkt swingend, spannend, verrassend, frivool, maar ook delicaat en fragiel. Warp, ambient, house hooks, shoegaze elektronica, psychedelica en minimal. Het knispert, klikt, klettert, gonst, bliept, kabbelt en ruist. Fragiele songs die makkelijk ook de niet-technofan voor zich winnen.”
uittreksel petrolclub-site

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s